Outdated documentation

The latest documentation was moved to docs.qfield.org

Támogatás és fejlesztés

Kereskedelmi támogatás

Mint a QField fejlesztője az OPENGIS.ch oktató csomagokat és egyedi kereskedelmi támogatást biztosít, támogatási megállapodás SLA-val

Fejlesztés és testreszabott alkalmazások

Valószínűleg rengeteg elképzelése van további funkciókra, melyeket még nem valósítottunk meg. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk hogy megbeszélhessük az elképzelés integrálásának legjobb megoldását a QField-be vagy az ön testreszabott alkalmazásának elkészítését.

Közösségi támogatás

Kérdéseit felteheti a gis.stackexchange oldalon.

Használhatja a felhasználók levelező listáját

Finanszírozás

Az alábbi szervezetek járultak hozzá ahhoz, hogy a QField a jelenlegi formájában létrejöhessen. Szeretnénk ezért hálás köszönetünket kifejezni!

SIGE Schweizerische Vogelwarte Géoconseils SA
hydro safety srls Ville de Vevey Ville de Morges
ibW Höhere Fachschule Südostschweiz Biotope

Köszönetnyilvánítás

A QField fejlesztője az OPENGIS.ch. Az OPENGIS.ch. tanácsadói, fejlesztői és képzési szolgáltatás nyújt nyílt forráskódú szoftverekhez, ideértve a QField-et és a QGIS-t.

OPENGIS.ch

API stabilitás

A QField alkalmazásprogramozási felülete (API) jelenleg nem tekinthető stabilnak.

Licenc

A QField a GNU Általános Nyilvános Licenc (GPL) V2 vagy a fölötti verziója alatt került kiadásra, mely licenc a QField fejlesztése tekintetében lehetőséget nyújt arra, hogy Ön megvizsgálhassa és átalakíthassa a forráskódot, illetőleg garantálja, hogy Ön mindig hozzáférhessen egy QGIS alapú terepi adatbázis alkalmazáshoz, amely ingyenes és szabadon módosítható.

A forráskód a Github-on érhető el <https://github.com/opengisch/QField>`_